Skip to main content

Δωρεάν μαστρογραφικός έλεγχος για τις εργαζόμενες της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ

«Με την προσφορά μας αυτή στις εργαζόμενες της επιχείρησης, ενθαρρύνουμε και προτρέπουμε τις εργαζόμενες αλλά και όλες τις γυναίκες για την διενέργεια προληπτικών εξετάσεων», τονίζει η διευθύνουσα σύμβουλος της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ

Για την 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου μαστού, η ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ προσφέρει στις εργαζόμενες της επιχείρησης μία δωρεάν εξέταση μαστογραφίας και υπέρηχου μαστού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία υποστηρίζει έτσι έμπρακτα κάθε δράση για ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση αυτής της μορφής καρκίνου, που πλήττει τις γυναίκες σε παγκόσμια κλίμακα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ, Φρίντα Μελετίδη, δήλωσε σχετικά: «Η προστασία του αδιατίμητου αγαθού της υγείας είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων και οφείλουμε να ευαισθητοποιούμε για την καταπολέμηση αυτής της ασθένειας. Με την προσφορά μας αυτή στις εργαζόμενες της επιχείρησης, ενθαρρύνουμε και προτρέπουμε τις εργαζόμενες αλλά και όλες τις γυναίκες για την διενέργεια προληπτικών εξετάσεων, γιατί η πρόληψη ισοδυναμεί με ίαση».