Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από την αρμόδια αντιδημαρχία του δήμου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας.

Δράση για δωρεάν σπιρομέτρηση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες από την Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου Θερμαϊκού, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και από ώρα 10 π.μ. – 2 μ.μ., κατά τη διάρκεια της οποίας ειδικοί πνευμονολόγοι με τον κατάλληλο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό θα εξετάσουν (δωρεάν και κατά προτεραιότητα) άτομα με αναπνευστικά νοσήματα και χρόνιους καπνιστές.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το Κέντρο Κοινότητας δήμου Θερμαϊκού στην οδό Ανθέων 47, στην Περαία ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2392024356.

Στη χώρα μας, το 50% των ενηλίκων είναι καπνιστές, ενώ, βάσει μελέτης της Πνευμονολογικής Εταιρείας, 800.000 άτομα πάσχουν ήδη από τη νόσο, με τους μισούς από αυτούς να μην το γνωρίζουν.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ