Skip to main content

Δώρισε δέκα αναπηρικά αμαξίδια σε δομές υγείας η ΝΔ Θεσσαλονίκης

Πρόκειται για μια συμβολική και συνάμα ουσιαστική προσφορά αναγνώρισης του πολύτιμου έργου που επιτελούν οι δομές υγείας που λειτουργούν εντός της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Στη δωρεά δέκα αναδιπλούμενων αναπηρικών αμαξιδίων στα τμήματα επειγόντων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, του παραρτήματος «Άγιος Παντελεήμονας» του Κέντρου Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και των Κέντρων Υγείας Ευόσμου, Βότση, Νέας Μηχανιώνας και Τούμπας, προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια συμβολική και συνάμα ουσιαστική προσφορά αναγνώρισης του πολύτιμου έργου που επιτελούν οι δομές υγείας που λειτουργούν εντός της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, η οποία αντανακλά τη βαρύτητα που δίνει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στη στήριξη και αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας.

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Γραμματέα Υγείας της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης Γιώργο Δόντσιο, τον Συντονιστή για θέματα αναπηρίας στη Βόρεια Ελλάδα Μίλτο Στόϊκο και την ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, έχοντας ως σκοπό τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ανέφερε πως: «Η διασύνδεση, η συνεργασία και η αλληλεγγύη μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων μας. Στο πλαίσιο αυτό, ως Διοικούσα Επιτροπή, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, προχωρώντας σε μια συμβολική δωρεά δέκα αναπηρικών αμαξιδίων. Η στήριξη, ενίσχυση και αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας βρίσκεται στην κορωνίδα του κυβερνητικού μας προγράμματος, διότι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στη δημόσια υγεία είναι δείκτης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

Video file