Skip to main content

Έβρος: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο 57χρονος που παρέσυρε Τούρκος με το ΙΧ του στα σύνορα

Σβήνουν οι ελπίδες για τον 57χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε ζητήσει να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά σε παρακαμπτήριο για το χωριό του

Μη αναστρέψιμη θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του άτυχου 57χρονου από τη Γεμιστή Φερών, ο οποίος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή του Τελωνείου Κήπων. Ο άνδρας νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε σχετικά - Αδιανόητο περιστατικό στα σύνορα: 33χρονος Τούρκος παρέσυρε ηθελημένα 57χρονο Έλληνα με το ΙΧ του

Το περιστατικό συνέβη -σύμφωνα με την ΕΡΤ- το μεσημέρι της Παρασκευής όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο, ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του. Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους οδηγούς, που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα, ιδιαίτερα στο κεφάλι, από όπου έχει μη αντιμετωπίσιμη αιμορραγία.

Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπάρχει, όμως η Αστυνομία σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη κάτοικο Γαλλίας ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος Τούρκος μετανάστης αρνείται κάθε κατηγορία.

Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 στον ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.