Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

ΕΔΕΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ WORLD EXPLORER, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Πρόκειται για το πρώτο πλοίο που προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη μετά την επανέναρξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα - Η θερμή υποδοχή από τη διοίκηση της ΟΛΘ

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατέπλευσε σήμερα Σάββατο το κρουαζιερόπλοιο "World Explorer", το οποίο είναι το πρώτο πλοίο που προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη μετά την επανέναρξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ΟΛΘ, η αποβίβαση/επιβίβαση των επιβατών πραγματοποιήθηκε ομαλά, με τη λήψη όλων των μέτρων ασφαλείας και την τήρηση των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Εκ μέρους της Διοίκησης της ΟΛΘ ΑΕ, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής – Διευθύνων Σύμβουλος, Franco Nicola Cupolo, υποδέχθηκε θερμά στο κτήριο Διοίκησης της εταιρείας, την εκπρόσωπο του κρουαζιερόπλοιου, όπου έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

 

 

Το πλοίο μεταφέρει περίπου 30 τουρίστες και θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Θάσο και κατόπιν, τη Δευτέρα το πρωί, για την Καβάλα, και θα αφιχθεί στο κεντρικό λιμάνι.

Το MS World Explorer, της πορτογαλικής εταιρείας Mystic Cruises, είναι εξοπλισμένο με περιβαλλοντικά βιώσιμη και πρωτοποριακή τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη Rolls- Royce. Έχει κατασκευαστεί το 2019 στην Πορτογαλία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Panagiotis Dimitrios Georgiou/Facebook
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ