Skip to main content

Την απόκτηση δεύτερου κρουαζιερόπλοιου τη φετινή χρονιά ανακοίνωσε η Celestyal Cruises

Το νέο κρουαζιερόπλοιο κατασκευάστηκε το 2003 για λογαριασμό της Carnival Corporation

Την απόκτηση δεύτερου νέου κρουαζιερόπλοιου για τη φετινή χρονιά ανακοίνωσε η Celestyal Cruises. Πρόκειται για Celestyal Discovery που ακολουθεί το Celestyal Journey  που προστέθηκε πρόσφατα, σηματοδοτώντας την πλήρη ανανέωση του στόλου και την περαιτέρω δέσμευση της εταιρείας για σημαντικές επενδύσεις με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της.

Το Celestyal Discovery  θα φτάσει στον Πειραιά, όπου κατά τη διάρκειά του χειμώνα θα εκτελεστούν εκτεταμένες αναβαθμίσεις και στα δύο πλοία της εταιρείας εν όψει  της νέας τουριστικής περιόδου που ξεκινάει το Μάρτιο του 2024.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο κατασκευάστηκε το 2003 για λογαριασμό της Carnival Corporation, ενώ ταξίδευε υπό την ιδιοκτησία της AIDA Cruise καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του ως σήμερα. Διαθέτει 633 καμπίνες, 62 από τις οποίες διαθέτουν μπαλκόνια, φιλοξενώντας συνολικά περίπου 1.266 επισκέπτες.

«Δεδομένων των δυναμικών επιχειρηματικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά, είμαστε ενθουσιασμένοι που επισπεύσαμε την ανανέωση του στόλου μας, καλωσορίζοντας το Celestyal Discovery στην οικογένεια της Celestyal», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Κρις Θεοφιλίδης. «Το Celestyal Discovery, όπως και το Celestyal Journey, θα υποβληθεί σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, σηματοδοτώντας περαιτέρω την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να διατηρούμε τους επιβάτες μας ικανοποιημένους. Ως ένα πρωτοποριακό brand, η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσει να δημιουργεί θετικές εντυπώσεις σε ολόκληρο τον κλάδο την επόμενη σεζόν, με ανανεωμένο στόλο, εταιρική ταυτότητα, δίκτυο και ανανεωμένο προσανατολισμό» ανέφερε ο ίδιος.