Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή ο παραγωγός και δημιουργός του καφέ Stretto Κώστας Μπέσιος

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημιουργός του γνωστού μαγαζιού της Καρόλου Ντηλ άφησε την έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών ο δημιουργός του γνωστού καφέ Stretto και ραδιοφωνικός παραγωγός του Κόκκινου Θεσσαλονίκης 91,4 Κώστας Μπέσιος.

Ο δημιουργός του γνωστού μαγαζιού της Καρόλου Ντηλ έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Ο Κώστας Μπέσιος γεννήθηκε το 1949 και ήταν απόφοιτος της Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στη Διεύθυνση Μνημείων της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Επίσης ήταν για χρόνια παραγωγός μουσικών εκπομπών για το ραδιόφωνο και τελευταία τον ακούγαμε από τη συχνότητα του 91.4 «Στο κόκκινο».

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του. «Φοιτητής κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, μπλέχτηκε με το αντιδικτατορικό κίνημα και μετά τη μεταπολίτευση οργανώθηκε στο Ρήγα Φεραίο και το ΚΚΕ Εσωτερικού. Πήρε μέρος στις πρώτες μεταδικτατορικές φοιτητικές εκλογές και εκλέχτηκε πρόεδρος στο σύλλογο φοιτητών της Βιομηχανικής. Παρέμεινε μέχρι τέλους ενεργός πολίτης και ακολούθησε με συνέπεια, πάθος αλλά και κριτική διάθεση τις ιδέες της Αριστεράς, μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», σημειώνεται στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα.