Skip to main content

Εκδήλωση οργανώσεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη για «τις μάχες και τις εκλογές»

Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας για μια Ενωτική Κίνηση της Ριζοσπαστικής και Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς

Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση οργανώσεων της ριζοσπαστικής και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η Πρωτοβουλία για μια Ενωτική Κίνηση της Ριζοσπαστικής και Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς καλεί στις 18:30 στην ΕΔΟΘ στην εκδήλωση με τίτλο: «Η ριζοσπαστική και η αντικαπιταλιστική Αριστερά μπροστά στις μάχες και τις εκλογές».

«Οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής και της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς πρέπει και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην αντεπίθεση απέναντι στην επιθετικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και να ανταποκριθούν στις δυνατότητες που ανοίγονται στις σημερινές συνθήκες, που οι από πάνω βυθίζονται στη δίνη μίας πολύπλευρης και μακρόσυρτης κρίσης και οι από κάτω ασφυκτιούν σε αυτό το τοπίο αναζητώντας διέξοδο από τις βάρβαρες πολιτικές», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές στην ανακοίνωση-κάλεσμα στην εκδήλωση.

Οι οργανώσεις-κόμματα που στηρίζουν την εκδήλωση είναι: Αναμέτρηση, Αριστερή Ανασύνθεση, Λαϊκή Ενότητα-Ανυπόταχτη Αριστερά, Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα και Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο.

Σημειώνεται ότι ανάλογες εκδήλωσεις πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Πάτρα.