Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ

Η τήρηση των μέτρων είναι απολύτως απαραίτητη για την προστασία του περιβάλλοντος και των πολιτών, σύμφωνα με τον δήμαρχο Θερμαϊκού.

Να μην πετάξουν τα ανακυκλώσιμα και τα απορρίματά τους στους κάδους το προσεχές Σαββατοκύριακο σε συγκεκριμένες ώρες ζητά από τους επαγγελματίες εστίασης, αναψυχής και τουρισμού, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος ζητά από τους δημότες να μην εναποθέσουν τα ανακυκλώσιμα υλικά της επιχείρησής τους στους μπλε κάδους από τη δύση του ηλίου της Παρασκευής έως τη δύση του ηλίου της Κυριακής και τα υπόλοιπα απορρίμματα στους πράσινους κάδους από τη δύση του ηλίου του Σαββάτου έως τη δύση του ηλίου της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η τήρηση των μέτρων είναι απολύτως απαραίτητη για την προστασία του περιβάλλοντος και των πολιτών και τυχόν παράβασή τους συνιστά επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

Αναλυτικά το μήνυμα του δημάρχου:

Είναι γεγονός πως η ένταξη στην καθημερινότητα των δικών σας επαγγελμάτων, έπειτα από παύση 2,5 μηνών, συνοδεύτηκε από πολύ μεγάλο προβληματισμό, άγχος και αγωνία για την «επόμενη» μέρα.

Τηρήσατε πιστά τα μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης και συμμορφωθήκατε με όλες τις υποδείξεις του Κράτους, αλλά και της αρμόδιας Υπηρεσίας μας και σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Ο τόπος μας, όπως και σεις διακρίνετε, αποτελεί την καλύτερη επιλογή τόσο για τις αυθημερόν αποδράσεις των Θεσσαλονικέων όσο και για τις προγραμματισμένες διακοπές τουριστών, Ελλήνων και ξένων. Το θέμα της καθαριότητας, που για χρόνια αποτελούσε αρνητική διαφήμιση για την περιοχή μας, έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό και, ήδη, τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους.

Όμως, μέχρι την οριστική επίλυσή του και στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μας και την προστασία της δημόσιας υγείας, θα σας παρακαλούσα όλους να ΜΗΝ εναποθέτετε τα ανακυκλώσιμα υλικά της επιχείρησής σας στους μπλε κάδους από τη δύση του ηλίου της Παρασκευής έως τη δύση του ηλίου της Κυριακής και τα υπόλοιπα απορρίμματα στους πράσινους κάδους από τη δύση του ηλίου του Σαββάτου έως τη δύση του ηλίου της Κυριακής.

Η τήρηση των ανωτέρω μέτρων είναι απολύτως απαραίτητη για την προστασία του περιβάλλοντος και των πολιτών και τυχόν παράβασή τους συνιστά επιβολή διοικητικών κυρώσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ