Skip to main content

Εκπαιδευτικά προγράμματα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της ΧΑΝΘ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης αποτελεί τον νέο δυναμικό φορέα επιμορφωτικών προγραμμάτων της ΧΑΝΘ. Δείτε τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τον νέο δυναμικό φορέα των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων της ΧΑΝΘ αποτελεί το Κέντρο δια Βίου Μάθησης, εξειδικευμένο στην Εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων και πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Το ΚΔΒΜ ΧΑΝΘ αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τους ενήλικες που θέλουν να ενισχύσουν ουσιαστικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στη συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική σύγχρονη αγορά εργασίας, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ σκοπός είναι να οπλιστούν οι σπουδαστές με τα εφόδια που χρειάζονται για την επιτυχία τους.

Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν πιστοποίηση κατάρτισης.

EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

1. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SOCIAL MEDIA & ΨΗΦΙΑΚΟ MARKETING powered by Social Mind

Μήπως η επιτυχία στα social media απαιτεί κάτι περισσότερο από likes & snapchatting; Λοιπόν ΝΑΙ! Ανακαλύψτε γιατί και γίνετε και εσείς ειδικός στα social media & στον ψηφιακό marketing!

Για περισσότερα πατήστε εδώ: https://bit.ly/2tKSfn0

2. Σεμινάριο Ομιλητής-Εισηγητής Ενηλίκων

Έναρξη Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Εάν για την εξέλιξή σου χρειάζεται να κάνεις δημόσιες ομιλίες και παρουσιάσεις, κράτησε τη θέση σου στο πρόγραμμα «Δημόσια Ομιλία – Εισηγητής Ενηλίκων» του Κέντρου δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ. Απόκτησε την Πιστοποίηση Κατάρτισης «Ομιλητής – Εισηγητής ενηλίκων». Βελτίωσε το παρουσιαστικό σου, απόκτησε άνεση λόγου και κοινωνικές δεξιότητες.

Δες περισσότερα και απόκτησε τα εφόδια για την επιτυχία.

https://bit.ly/2BBekbK

3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ

Παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ. και μάθε τα πάντα για την παρασκευή καλλυντικών, σαπουνιών και οικολογικών καθαριστικών με μόνο φυσικές πρώτες ύλες στην πράξη. Αξιοποίησε τη γνώση σου μέσα από την Πιστοποίηση Κατάρτισης που θα λάβεις στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: https://bit.ly/2BBd9sQ

4. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το Σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα μυστικά της Φωτογραφίας. Σκοπός του τμήματος είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό και να τους βοηθήσει να βρουν το φωτογραφικό τους στυλ.

Περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2EGDlTN

5. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ   ΚΟΠΤΙΚΗΣ - ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις γνώσεις βασικών Πατρόν μπλούζας-φούστας- παντελονιού-φορέματος σε σταθερά και ελαστικά υφάσματα.

Οι μαθητευόμενοι θα εκπαιδευτούν στον τρόπο τοποθέτησης των Πατρόν σε ύφασμα όπως επίσης και στον υπολογισμό μετράζ του υφάσματος.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα γίνει κοπή και ραφή κάποιων σχεδίων έτσι ώστε να διδαχθούν την ολοκλήρωση του ρούχου και να εκπαιδευτούν σε ραπτομηχανή.

Περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2TxtrgN

6. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

«Εισαγωγή στην Ευρωπαϊκή Τέχνη 19ος και 20ος αιώνας»

Σκοπός του μαθήματος είναι να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με την ευρωπαϊκή τέχνη του 19ου αιώνα και να κατανοήσουν το κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο το οποίο δημιούργησε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση των μοντερνιστικών κινημάτων του 20ού αιώνα. Εξετάζονται, επίσης, η εμφάνιση νέων κινημάτων και ιστορικών ρευμάτων όπως ο ιμπρεσιονισμός, ο συμβολισμός, η art nouveau και οι μετα-ιμπρεσιονιστικές τάσεις, καθώς και τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά κινήματα του 20ου αιώνα. Για περισσότερα πατήστε εδώ: https://bit.ly/2EToHK9