Skip to main content

Εν αναμονή θετικών προοπτικών για ΕΛΒΟ και Hellenic Steel

Στη σύσκεψη επισημάνθηκε ότι αναμένονται θετικές προοπτικές για την ΕΛΒΟ και τη Hellenic Steel, που βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης

Θετικές προοπτικές αναμένονται για την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) και το Χαλυβουργείο (Hellenic Steel) της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

Αυτό επισημάνθηκε από την πλευρά του πρωθυπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Βιομηχανίας, Στέργιου Πιτσιόρλα κατά τη συνάντησή τους με παραγωγικούς φορείς σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων .

Οι φορείς αποκόμισαν τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα εξαγγείλει φοροελαφρύνσεις και εισφοροελαφρύνσεις από το βήμα της 83ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Στην αρχή της σύσκεψης ο κ. Τσίπρας παρατήρησε πως εκτός από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρη Λιάκο και τον διευθυντή του Οικονομικού του Γραφείου Γιώργο Τσίπρα, τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης που συμμετείχαν είναι από τη Βόρεια Ελλάδα, δηλαδή οι αναπληρωτές υπουργοί Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και οι υφυπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης και Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.