Skip to main content

Επιχείρηση αποκομιδής των ογκωδών απορριμμάτων στον δήμο Θερμαϊκού

Συνεργείο συγκέντρωσε τουλάχιστον 40 κυβικά ογκωδών απορριμμάτων από τις κεντρικές οδούς της Περαίας

Ξεκίνησε από χθες, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, και βρίσκεται σε εξέλιξη από τις Αντιδημαρχίες Καθαριότητας, οργανωμένο πρόγραμμα αποκομιδής των ογκωδών απορριμμάτων, που επί μήνες παραμένουν εκτεθειμένα σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Θερμαϊκού.

Σήμερα συνεργείο συγκέντρωσε τουλάχιστον 40 κυβικά ογκωδών απορριμμάτων από τις κεντρικές οδούς της Περαίας (Δημοκρατίας, Ανθέων και Ρωμανού) και αύριο θα συνεχιστεί στις γειτονιές και στα στενά της Περαίας, όπου και εκεί το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

Image

Ακολούθως η επιχείρηση θα συνεχιστεί στις υπόλοιπες ενότητες Θερμαϊκού, Ν. Επιβάτες και Αγία Τριάδα. Ήδη από χθες γίνεται η συλλογή ογκωδών απορριμμάτων από την περιοχή της Επανομής και σταδιακά θα καλύψει όλες τις όμορες δημοτικές ενότητες.

Image

«Έχοντας ως προτεραιότητα τη βελτίωση της καθημερινότητας και του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων, προχωράμε με συλλογικότητα και μεθοδικότητα για να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Αξιοποιώντας όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητες που έχουμε κάνουμε το Δήμο μας πιο λειτουργικό και πιο ανθρώπινο» επισήμανε σχετικά ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος.

Να σημειωθεί ότι οι πολίτες του δήμου Θερμαϊκού μπορούν να καλούν στο πενταψήφιο νούμερο 15331, από το οποίο παραπέμπονται στην αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας και κλείνουν ραντεβού για την αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων τους.