Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΦΗ ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΑ

O δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου Απόστολος Λύτρας σημείωσε ότι η Έφη Κακαραντζούλα θα μείνει το πολύ έξι χρόνια στη φυλακή

Κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της σε δεύτερο βαθμό.

Ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «αυτό που προκύπτει από την υπόθεση είναι ότι πρόθεση της κατηγορούμενης ήταν να σκοτώσει αυτό το κορίτσι».

Αναφερόμενος στην ποινή που επεβλήθη, ο Απόστολος Λύτρας είπε ότι η δράστις θα μείνει το πολύ έξι χρόνια στη φυλακή, «αλλά η Ιωάννα θα βασανίζεται για πολλά περισσότερα».

«Κάποια στιγμή, κάτι πρέπει να γίνει με κάποιες συγκεκριμένες ποινές και συγκεκριμένα εγκλήματα και νομίζω ότι με την απόφαση αυτή του δικαστηρίου θα σταματήσει και ο μιμητισμός», συνέχισε ο κ. Λύτρας.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει το κατηγορητήριο και η ποινή στην έφεση που θα ακολουθήσει. «Είναι πλήρως εμπεριστατωμένη η απόφαση του δικαστηρίου», τόνισε ο κ. Λύτρας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ