Skip to main content

Σοκάρει η φωτογραφία από την πορεία αποκατάστασης της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα που συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της αποκατάστασης από τα εγκαύματα, εξηγεί τον λόγο που είναι ανενεργή στα social media

Τον λόγο για τον οποίο απείχε τον τελευταίο καιρό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε με μία σοκαριστική φωτογραφία η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, είτε παρουσιάζοντας διάφορες δράσεις της είτε ενημερώνοντας για την πορεία της υγείας της όλους όσοι ενδιαφέρονται.

Αυτό, λοιπόν, έγινε και σήμερα, με την ίδια να δέχεται πολλές ερωτήσεις από τους followers της για το αν είναι καλά, αφού το τελευταίο διάστημα η απουσία της είναι αισθητή.

Όπως εξήγησε, ο λόγος που απείχε ήταν επειδή ακολουθεί μία αρκετά δύσκολη ιατρική μέθοδο, προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στον λαιμό της και να μπορεί να έχει πλήρη κίνηση στο κεφάλι της.

«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος, στο επόμενο story, για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι ''ευαίσθητος'' να κάνει skip» έγραψε στο πρώτο της στόρι στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στο δεύτερο στόρι που ανήρτησε, λοιπόν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε την έντονη δυσκολία της θεραπευτικής διαδικασίας που ακολουθεί:

«Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου, κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους κάνα δυο μήνες είμαι έτσι. Είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω, είναι δύσκολο να το καταλάβετε…».