Skip to main content

Επίθεση Νοτοπούλου σε Ζέρβα για το σχέδιο ήπιας κυκλοφορίας στη Νίκης

Πυρά κατά της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης εξαπολύει η Κ. Νοτοπούλου σχολιάζοντας το σχέδιο για πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο στη Λεωφόρο Νίκης.

«Στου κασίδη το κεφάλι» χαρακτηρίζει την κεντρική πολιτική της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου σχολιάζοντας το σχέδιο του δήμου για συνύπαρξη πεζών, αυτοκινήτων και ποδηλάτων στη Λεωφόρο Νίκης.

Η κ. Νοτοπούλου κατηγορεί τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τη διοίκηση ότι στο «όνομα αυτού του κορωνοϊού και το κρέας ψάρι θα βαφτίσουν» ενώ παράλληλα καταλογίζει ευθύνες στον δήμο για παραβάσεις του δημόσιου χώρου, τονίζοντας πως τα τραπεζοκαθίσματα έκαναν κατάληψη με ανοχή του δήμου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Νοτοπούλου:

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις αποσπασματικές και ασύνδετες παρεμβάσεις του στην πόλη. Στου κασίδη το κεφάλι… Αυτή είναι η κεντρική πολιτική της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Βλέποντας και κάνοντας. Πρώτα θα κατέβαιναν τα τραπεζοκαθίσματα στην παλιά παραλία, τώρα θα κατεβεί ο ποδηλατόδρομος, μετά θα γίνει και πεζόδρομος, αλλά θα περνούν τα αυτοκίνητα για τα πάρκινγκ της περιοχής και ταυτόχρονα θα κυκλοφορούν αυτοκίνητα σε μια λωρίδα…

Βάφτισε ήπιας κυκλοφορίας τη Λεωφόρο Νίκης, για συγκεκριμένες ώρες, τα Σαββατοκύριακα. Στο όνομα αυτού του κορωνοϊού και το κρέας ψάρι θα βαφτίσουν. Κάποιο σχέδιο θα τα προβλέπει όλα αυτά, δεν μπορεί…

Προς το παρόν ο σεβασμός στον ελεύθερο δημόσιο χώρο αποδεικνύεται στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, όπου τα τραπεζοκαθίσματα έκαναν κατάληψη με την ανοχή του Δήμου. Σιγά σιγά θα διώξουν και τα παρανόμως παρκαρισμένα από την παραλιακή λεωφόρο. Όλα καλά, όλα με σχέδιο. Έχουν ξεμείνει και κάτι πασαλάκια θυμίζω…»