Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020
x

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΛΙΕΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΟΝΙΑ ΤΟΥ

Ο άτυχος 67χρονος φέρεται να γλίστρησε πάνω στα βράχια κατά τη διάρκεια που προσπαθούσε να ρίξει την πετονιά μέσα στο νερό

Την τελευταία του ανάσα άφησε ένας 67χρονος ερασιτέχνης ψαράς στο λιμάνι του Κατάκολου όπου είχε πάει μαζί με ένα φίλο του από τη Γαστούνη για να ψαρέψει.

Ο άτυχος αλιέας, σύμφωνα με το patrisnews.gr, βρισκόταν στον χώρο της μαρίνας Κατακόλου και είχε απομακρυνθεί από τον φίλο του, ο οποίος ψάρευε λίγα μέτρα μακριά.

Ο άτυχος 67χρονος, συνήθιζε να ανεβαίνει στα βράχια που βρίσκονται στη μαρίνα και να «ανοίγεται» προς τη θάλασσα ψαρεύοντας με την πετονιά του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στην περιοχή, ο 67χρονος φέρεται να γλίστρησε πάνω στα βράχια κατά τη διάρκεια που προσπαθούσε να ρίξει την πετονιά μέσα στο νερό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να χτυπήσει και να βρεθεί μέσα στο νερό.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διευκρινιστούν κατά τη διάρκεια νεκροψίας – νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί από τον ιατροδικαστή Πατρών. Μόλις οι ψαράδες που ήταν στο σημείο αντιλήφθηκαν το περιστατικό έτρεξαν αμέσως κοντά στον 67χρονο, προσπαθώντας να τον βοηθήσουν.

Άμεσα κλήθηκε το Λιμεναρχείο Κατακόλου και λιμενικοί που έφτασαν στο σημείο, ανέσυραν τον άτυχο 67χρονο και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ