Skip to main content

Έτοιμοι να συνδράμουμε τον «αγώνα» στον Έβρο, διακηρύσσει το ΕΕΘ

Είμαστε πρόθυμοι να ενισχύσουμε και να συνδράμουμε με όποιον μέσο και τρόπο κριθεί πρόσφορο, επισημαίνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

«Θερμό πατριωτικό χαιρετισμό» σε όσους «αυτές τις κρίσιμες ώρες δίνουν τον αγώνα τους» πάνω στη συνοριακή γραμμή του Έβρου απευθύνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε διακήρυξη που αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του.

Συγκεκριμένα, «εκπροσωπώντας τον κόσμο της Αγοράς και της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας», το ΕΕΘ:

- Χαιρετίζει τους ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων που με αποφασιστικότητα, τόλμη και αυταπάρνηση κάνουν το ιερό καθήκον τους, μέσα σε δύσκολες συνθήκες ξεπερνώντας καθημερινά τα όρια ανθρώπινης αντοχής.
- Χαιρετίζει ακόμη το λαό του Έβρου, τους υπερήφανους ακρίτες για το ηθικό και την δύναμη που επιδεικνύουν και δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό του.

«Είμαστε πρόθυμοι να ενισχύσουμε και να συνδράμουμε αυτές τις προσπάθειες με όποιον μέσο και τρόπο κριθεί πρόσφορο», αναφέρει το Επιμελητήριο και προσθέτει:

«Δεν είμαστε κατά των κατατρεγμένων ούτε επιθυμούμε τον διωγμό αθώων ανθρώπων, που γίνονται πιόνια στα μεγαλοϊδεατικά σχέδια του Ερντογάν. Τα ανθελληνικά του σχέδια πρέπει να συντριβούν και αυτό είναι ευθύνη όλων μας».
 
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, «το Επιμελητήριο μας θα είναι παρών ακόμη και με την παροχή εθελοντικού έργου, ακόμη και με την αποστολή αγαθών, αν υπάρχουν ελλείψεις. Σε συνέχεια της διακήρυξης αυτής θα επικοινωνήσουμε τόσο με τις αρχές όσο και με το Επιμελητήριο Έβρου προκειμένου να δούμε τις τυχόν ανάγκες της περιοχής».