Skip to main content

Eurolife: Ασφάλιση ηλεκτρονικών αγορών στους χρήστες του BestPrice.gr

Δωρεάν πρόγραμμα ασφάλισης για online αγορές από το BestPrice.gr και τη Eurolife FFH, σε συνεργασία με την Eurobank

Δωρεάν ασφάλιση αγορών στους χρήστες του BestPrice.gr προσφέρει η Eurolife FFH με τη διαμεσολάβηση της Eurobank για διαδικτυακές παραγγελίες σε πιστοποιημένα καταστήματα. Οι χρήστες του BestPrice.gr αποκτούν προστασία για online αγορές συνολικής αξίας έως 1.500 ευρώ ανά έτος, για να νιώθουν πάντα τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται όταν κάνουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους.

Πιο συγκεκριμένα, με το δωρεάν πρόγραμμα ασφάλισης οι χρήστες που πραγματοποιούν online παραγγελίες σε πιστοποιημένα καταστήματα του BestPrice.gr αποκτούν κάλυψη εάν:

• Δεν παραλάβουν την παραγγελία τους εντός τεσσάρων εβδομάδων από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης,
• Το προϊόν που παρέλαβαν είναι διαφορετικό από αυτό που αγόρασαν,
• Παρέλαβαν το προϊόν με υλική ζημιά.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και η διαδικασία συμμετοχής είναι εύκολη, όπως λέει η εταιρεία, καθώς οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα συγκεκριμένα προνόμια με δύο απλά βήματα. Αρκεί να ενεργοποιήσουν την αποθήκευση παραγγελιών στον λογαριασμό τους και να εγγραφούν δωρεάν στο πρόγραμμα ασφάλισης αγορών. Με αυτόν τον τρόπο, η κάλυψή τους ξεκινά από την πρώτη τους διαδικτυακή αγορά.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα, μόνιμους κάτοικους Ελλάδας, άνω των 18 ετών και αφορά ηλεκτρονικές αγορές συνολικής αξίας έως 1.50 ευρώ ανά έτος που πραγματοποιούνται σε πιστοποιημένα καταστήματα του BestPrice.gr. Η συμμετοχή του χρήστη σε περίπτωση απρόοπτου γεγονότος ανέρχεται στα 50 ευρώ ανά περιστατικό.