Skip to main content

Eurolife FFH: Νέα στρατηγική συνεργασία με τη WelMed

Ασφαλιστική κάλυψη και μοναδικά προνόμια για τους ασφαλισμένους

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να υποστηρίζει τους ανθρώπους προσφέροντας ασφαλιστικές προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με τη WelMed, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και των υπηρεσιών υγείας. Με αυτόν τον τρόπο, οι ασφαλισμένοι της Eurolife FFH θα απολαμβάνουν μέσω της WelMed αποκλειστικά προνόμια και μοναδικά οικονομικά οφέλη.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία καινοτόμα συνεργασία καθώς για πρώτη φορά ένας ασφαλιστικός πάροχος εισέρχεται μέσω της WelMed σε υπηρεσίες ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ελλάδα, όπως ο τουρισμός και οι παροχές υγείας & ομορφιάς. Έτσι, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα σύνολο προνομίων με κορυφαίες εκπτώσεις και δωρεάν παροχές στις υπηρεσίες αυτές. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα, και με κριτήριο την επιστροφή αξίας στους πελάτες της, η Eurolife FFH δημιουργεί πραγματικό όφελος για τους καταναλωτές, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Η Eurolife FFH επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη λύσεων που ενθαρρύνουν τους πελάτες της να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Η στρατηγική συνεργασία με τη WelMed αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρίας να αυξάνει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους ασφαλισμένους της. Βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων και τους δίνει όλο και περισσότερες δυνατότητες, επιστρέφοντας έτσι την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που της δείχνουν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.