Skip to main content

Εύσημα από τον ΣΕΒ για την παραγωγική δυναμική της JTI στην Ξάνθη

Στο εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη ξεναγήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΕΒ

Τα εύσημα στην JTI για την παραγωγική δυναμική και την ισχυρή προοπτική της ΣΕΚΑΠ για την τοπική, περιφερειακή και εθνική οικονομία, έδωσε αντιπροσωπεία του ΣΕΒ-Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής, κ. Ευθύμιο Ο. Βιδάλη, στην επίσκεψή τους στο εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη.

Η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, έχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα, έπειτα από κύκλο επισκέψεων που πραγματοποίησε σε επιχειρήσεις – μέλη του Συνδέσμου, που δραστηριοποιούνται παραγωγικά στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, επαίνεσε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τον μετασχηματισμό και την ανάπτυξη του εργοστασίου, ενώ επισήμανε την αυξημένη βαρύτητα της επένδυσης σε μια γεωγραφική περιοχή ιδιαίτερης σημασίας για την Ελλάδα.

Τα στελέχη του ΣΕΒ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΣΕΚΑΠ και ενημερώθηκαν για τις εκσυγχρονιστικές παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η JTI στο πλαίσιο της εφαρμογής του επενδυτικού της σχεδίου από το 2018, οπότε εξαγοράστηκε η ΣΕΚΑΠ, μέχρι σήμερα, για την παραγωγική διαδικασία, τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας και τις εφαρμοζόμενες πολιτικές για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Παράλληλα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία τους με την JTI ως μέλος του Συνδέσμου, ενώ δήλωσαν την πρόθεση του Συνδέσμου να υποστηρίξει τις παραγωγικές επενδύσεις των βιομηχανιών-μελών του στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, με τη διαμεσολάβηση προς την Πολιτεία, πολιτικών που ευνοούν τις επενδυτικές δραστηριότητες και την πρόοδο της οικονομίας και της απασχόλησης.

O κ. Σίμος Σιδηρόπουλος, Corporate Affairs Manager της JTI δήλωσε: «Η αναγνώριση και οι έπαινοι που λαμβάνει η JTI από έναν τόσο σημαντικό θεσμό όπως ο ΣΕΒ αποτελούν μια ισχυρή επιβεβαίωση της δέσμευσής μας για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη στην περιοχή. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την πρόοδο και την κοινωνική ευημερία στην Ξάνθη και την ευρύτερη ακριτική περιοχή της χώρας μας».