Skip to main content

Φεύγει από τον Άρη ο Λούκας Σάσα - Οδεύει στον Απόλλωνα Λεμεσού

Πολύ κοντά στην αναχώρησή του από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Σάσα, ο οποίος έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Παρελθόν για τον Άρη αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Λούκας Σάσα. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί διακαή πόθο του Απόλλωνα Λεμεσού.

Πολύ κοντά στην αναχώρησή του από το «Κλεάνθης Βικελίδης» φαίνεται πως είναι ο Σάσα, ο οποίος έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από τον πρωταθλητή Κύπρου.

Ο πρώην άσος της Λουντογκόρετς έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σχετικά με τις προθέσεις του, ωστόσο το δεδομένο είναι πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Από το 2019 που μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, ο γεννημένος στο Σάο Πάολο μέσος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 120 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Άρη, σημειώνοντας 10 γκολ στο διάστημα αυτό.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν θα δώσει το παρών στην αυριανή (17/6) «πρώτη» του Άρη, από την οποία θα απουσιάσουν σίγουρα έχοντας λάβει επιπλέον άδεια οι Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Γιάκουμπ Μπράμπετς.