Skip to main content

Φλόριντα: Πώς σώθηκε από τα σαγόνια του καρχαρία ένας 13χρονος

Πρόσωπο με πρόσωπο με έναν καρχαρία ήρθε 13χρονος στη Φλόριντα που βούτηξε στο βυθό για να πιάσει αστακό. Γλίτωσε με 10 ράμματα στα χείλη.

Ο Φίσερ Χίκο βρισκόταν με την οικογένειά του στη Φλόριντα και επιδίδονταν στο ψάρεμα των αστακών. Ο 13χρονος βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει έναν μεγάλο αστακό που εντόπισε όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν καρχαρία.

«Είδα έναν μεγάλο αστακό και τον πήρα στα χέρια μου. Στην ανάδυσή μου προς τα πάνω, όταν είχα τον αστακό στο χέρι, ένιωσα ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του ποδιού μου, κοίταξα πίσω μου και ο καρχαρίας μετά βρέθηκε μπροστά στο πρόσωπό μου», είπε ο Φίσερ Χίκο περιγράφοντας την περιπέτειά του στο Fox 35.

Έντρομος ο μικρός άρχισε να καλεί σε βοήθεια και να ουρλιάζει προς του γονείς του: «Μαμά, μαμά καρχαρίας. Πάρε με από εδώ».

Με πρωτοφανή ψυχραιμία η μητέρα του παιδιού έπιασε το πηδάλιο της βάρκας, ενώ ο πατέρας του βούτηξε στο νερό και άρπαξε το αγόρια από τα δόντια του καρχαρία.

«Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Κολύμπησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να επιστρέψω στη βάρκα», περιέγραψε ο 13χρονος.

Σοκαρισμένοι οι γονείς του είδαν το αγόρι με αίματα στο πρόσωπο. Αμέσως τον μετάφεραν στο νοσοκομείο, όπου έκανε 10 ράμματα στο άνω χείλος και αποχώρησε καθώς δεν έφερε άλλα τραύματα.