Skip to main content

Formula 1 - Κορωνοϊός: Δήλωση - σοκ του Χέλμουτ Μάρκο!

Το στέλεχος της Red Bull τόνισε πως τώρα θα ήταν καλή περίοδος να νοσήσουν οι οδηγοί της ομάδας, ώστε να είναι καλά όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Σάλο προκαλεί στη Formula 1 η δήλωση του επικεφαλής του προγράμματος ανάπτυξης οδηγών της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, ότι τώρα θα ήταν μία καλή περίοδος να προσβληθούν από τον κορωνοϊό οι οδηγοί της ομάδας, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο 76χρονος Αυστριακός παλαίμαχος οδηγός αγώνων μίλησε ο ίδιος για το ζήτημα αυτό στο τηλεοπτικό δίκτυο «ΟRF», υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι ο ιδανικός χρόνος για να έρθει η μόλυνση. Είναι όλοι δυνατοί, νεαροί, με καλή υγεία. Με τον τρόπο αυτό, θα είναι προετοιμασμένοι οπότε ξεκινήσει η δράση».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Χέλμουτ Μάρκο, η κεντρική ιδέα της πρότασής του είναι να συγκεντρωθούν σε ένα καμπ όλοι οι οδηγοί της ομάδας (αγώνων, δοκιμών και νεαροί), ώστε να έρθουν πιο κοντά και να διατηρήσουν καλή φυσική κατάσταση. Πρόσθεσε ότι η ιδέα του απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Red Bull.