Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
x

ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ ΣΕ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ (VID)

Πολίτης παρενέβη την ώρα που η υπουργός έκανε δηλώσεις φωνάζοντας ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και η προδοσία δεν θα περάσει.

Παρέμβαση για τη Μακεδονία την ώρα που η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους πριν την έναρξη της ομιλίας της σε κομματική εκδήλωση για τα εργασιακά στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» πραγματοποίησε μία γυναίκα.

Ερωτηθείσα για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η Συμφωνία των Πρεσπών σε μερίδα πολιτών της Βορείου Ελλάδος η κ. Αχτσιόγλου τόνισε πως «εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα. Νομίζω πως είμαι στη Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και δεν βλέπω κάτι τέτοιο». Εκείνη την ώρα παρενέβη μία πολίτης φωνάζοντας στην υπουργό: «Θα το δεις. Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι μια και ελληνική. Η προδοσία δεν θα περάσει. Οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν, η Μακεδονία θα εκδικηθεί». Η κ. Αχτσιόγλου απάντησε πως «δεν είναι προδοσία να αγαπάς τις χώρες των άλλων».

Στη συνέχεια η υπουργός εισήλθε στο κινηματοθέατρο και οι άνδρες της ασφάλειας απομάκρυναν ήσυχα τη γυναίκα από το σημείο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ