Skip to main content

Gold Winner Services Franchise 2023: Ακόμα μια διάκριση για το δίκτυο καταστημάτων της WATT+VOLT!

Η WATT+VOLT εφαρμόζει μια καινοτόμα φιλοσοφία franchising που προσφέρει ευκαιρίες για επιχειρηματική δραστηριότητα με χαμηλό ρίσκο

Η WATT+VOLT, βασικό συστατικό του ανανεωμένου M Energy Customer Solutions τoυ κλάδου ενέργειας της MYTILINEOS, αναδεικνύεται κορυφαίος πυλώνας του ελληνικού franchise με δύο μεγάλες διακρίσεις μέσα στο 2023.

Μετά το 1ο βραβείο στην κατηγορία TOTAL FRANCHISE SUPPORT των Βραβείων FRANCHISE, άλλη μία σημαντική διάκριση προστίθεται, καθώς τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS της απένειμαν το βραβείο Gold Winner Services Franchise 2023 αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στο franchising, στον τομέα των πωλήσεων υπηρεσιών και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Η WATT+VOLT εφαρμόζει μια καινοτόμα φιλοσοφία franchising που προσφέρει ευκαιρίες για επιχειρηματική δραστηριότητα με χαμηλό ρίσκο, με εξασφαλισμένη την απόσβεση της επένδυσης. Παρέχει ταυτόχρονα εξειδικευμένη εκπαίδευση, καθοδήγηση και υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα λιανικής πώλησης.

Με τη νέα αυτή Gold Winner Services Franchise 2023 διάκριση αποδεικνύει την πελατοκεντρική δραστηριότητά της, με ολοένα και πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Ο θεσμός των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, γιορτάζει και επιβραβεύει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στον χώρο του franchising και ειδικότερα τις εταιρείες που εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές και δημιουργικές λύσεις, και προσφέρουν επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης κι επαγγελματικής ανέλιξης.