Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020
x

WATT+VOLT: ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ «ENERGY CARE»

Ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας από την εταιρεία, που αυτή τη φορά βάζει σε προτεραιότητα την υγεία αλλά και την ασφάλεια του χώρου

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Energy Care, το οποίο προσφέρει σε νέους οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες, σχεδίασε η WATT+VOLT, «η καινοτόμος ελληνική εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αέριου με το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η εταιρεία φροντίζει για ακόμα μία φορά να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, βάζοντας αυτή τη φορά σε προτεραιότητα την υγεία αλλά και την ασφάλεια του χώρου, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της. Με το νέο πρόγραμμα Energy Care της WATT+VOLT, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν έκπτωση έως και 35% στο ρεύμα τους με χρέωση kWh χαμηλότερη της νυχτερινής, με επιβράβευση συνέπειας, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς ρήτρα αποχώρησης, απολαμβάνοντας παράλληλα δωρεάν μοναδικές υπηρεσίες υγείας και τεχνικής βοήθειας».

Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν υπηρεσίες υγείας άνω των 300€ ετησίως. Με την κάρτα Med+ της WATT+VOLT, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις και απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε συμβεβλημένους ιδιώτες ιατρούς ή σε εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικών νοσοκομείων και συμβεβλημένων ιατρικών κέντρων. Επιπλέον, το πρόγραμμα Energy Care προσφέρει τεχνική βοήθεια έως 300€ σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους (έως 100 τ.μ.), σε συνεργασία με την AXA Assistance. Στο πλαίσιο της τεχνικής κάλυψης, ενδεικτικές παροχές είναι η αποστολή υδραυλικού, ηλεκτρολόγου και κλειδαρά, μεταφορά και φύλαξη επίπλων, έως και διαμονή σε ξενοδοχείο αν αυτό χρειαστεί.

«Η WATT+VOLT φροντίζει πάντα να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της προσθέτοντας καινοτόμες ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες και λύσεις, με γνώμονα την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών», αναφέρεται τέλος στην ενημέρωση.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Energy Care επικοινωνήστε στο 183 83 ή επισκεφθείτε ένα από ένα από τα καταστήματα του δικτύου της WATT+VOLT.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ