Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

H DRACULIS ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετακινηθείτε εύκολα με τα Αναβατόρια Σκάλας της Draculis και κερδίστε ξανά την ελευθερία και την αυτονομία σας με απόλυτη ασφάλεια.

Στην Draculis γνωρίζουν ότι η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά αποτελεί μια σημαντική απόφαση ζωής και επένδυση χρημάτων.

Η εμπειρία 50 χρόνων της εταιρείας έχει διδάξει πως λόγω της τεχνολογίας και της καινοτομίας των αναβατορίων σκάλας, η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Για αυτό και στην εταιρεία έχουν επιλέξει η εξυπηρέτηση των πελατών - σε πανελλαδικό επίπεδο - να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από υπαλλήλους της Draculis.

Μάλιστα αν μένετε στη Μακεδονία ή τη Θράκη, η εταιρεία θα είναι άμεσα κοντά σας με ένα τηλεφώνημα.

Ειδικά για τη Μακεδονία και τη Θράκη, λόγω της μεγάλης ζήτησης των προϊόντων και των πολλών εγκαταστάσεων σε δημόσια και ιδιωτικά κτήρια, η Draculis διαθέτει μόνιμο προσωπικό/μηχανολόγους με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Με αυτόν τον τρόπο τα στελέχη καλύπτουν άμεσα και αποτελεσματικά όλους τους πελάτες στη Βόρειο Ελλάδα. Παράλληλα, οργανώνουν τις κατάλληλες ενέργειες για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, είτε πρόκειται για την κατοικία σας είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Σημειώνεται ότι η προσωποποιημένη επικοινωνία εμπνέει εμπιστοσύνη, ηρεμία και διασφαλίζει τους πελάτες, ότι μία εταιρεία έχει τη συνολική ευθύνη, από την αγορά του αναβατορίου σκάλας έως την εγκατάσταση και το service.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ως η Νο1 εταιρεία ειδικών ανελκυστήρων σκάλας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Stannah στην Ελλάδα, η Draculis έχει πραγματοποιήσει συνολικά 6.650 εγκαταστάσεις πανελλαδικά. Αρκετές εκατοντάδες από αυτές έχουν πραγματοποιηθεί σε περιοχές όπως Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Χαλκιδική, Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη κλπ.

O ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων που διαθέτει η εταιρεία, εξασφαλίζει την γρήγορη και άμεση ανταπόκριση ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες τοποθετήσεις και απομακρυσμένες περιοχές.

Μετακινηθείτε εύκολα με τα Αναβατόρια Σκάλας της Draculis και κερδίστε ξανά την ελευθερία και την αυτονομία σας!

Εσείς απλά καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο της Draculis: 210 2842018 ή εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε mail στο draculis@otenet.gr και η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Σημειώνεται ότι θα μιλήσετε με τον σύμβουλο-μηχανικό της δικής σας περιοχής και θα οριστεί ένα ραντεβού την ημέρα και ώρα που μπορείτε, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση ή χρέωση για εσάς.

Ο μηχανολόγος κατά την επίσκεψή του θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σας, θα σας δώσει εξατομικευμένες λύσεις σε κατασκευαστικά θέματα και θα σας προτείνει το κατάλληλο μοντέλο ανελκυστήρα σκάλας για την δική σας κατοικία. Τέλος αφού μετρήσει τη σκάλα σας, θα σας παραδώσει τη δωρεάν μελέτη και την εκτίμηση κόστους του δικού σας χώρου.

Η Draculis έχει έναν ανελκυστήρα σκάλας για κάθε περίπτωση, για κάθε σας ανάγκη και χώρο, αλλά πάνω απ΄όλα ανθρώπινες υπηρεσίες!

Info

210 2842018, 210 2841189, 210 2848429

https://draculis.gr

draculis@otenet.gr

https://www.facebook.com/draculis.gr

https://www.instagram.com/draculis.grhttps://www.linkedin.com/in/draculis-lift-196337196/

https://www.youtube.com/channel/UCK9V3eMMJycOWjhcu-tv0xg
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ