Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

H LIDL ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 60.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ

Συγκέντρωσε 60.000 ευρώ για το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας έμπρακτα το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Η Lidl Ελλάς στάθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη και τη φετινή, άκρως διαφορετική και δύσκολη, πασχαλινή περίοδο.

Έτσι, από τις 19 Απριλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, το αργότερο έως τις 2 Μαΐου, με κάθε αγορά συσκευασίας «Πασχαλινό Τσουρέκι Favorina» αξίας 1,99 ευρώ, η εταιρεία πρόσφερε 0,40 ευρώ στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας το ποσό των 60.000 ευρώ.

Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το οποίο ιδρύθηκε το 1986.  Σκοπός του είναι η μακροχρόνια παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξης των παιδιών. Επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς, είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους.

Μέχρι σήμερα, ο αριθμός των παιδιών που έχουν υποστηριχθεί από το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο, ξεπερνά τα 200.

Σ’ αυτά τα παιδιά το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια και η Lidl Ελλάς στέκεται αρωγός σε αυτήν του την προσπάθεια, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας και ειδικά των παιδιών, αποτελεί γι’ αυτήν προτεραιότητα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ