Σάββατο 24 Ιουλίου 2021
x

H MY ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ MY MARKET ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

Μέσα από τη My Ομάδα, τα My market στηρίζουν νέους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν κορυφαίες επιδόσεις

Τον ελληνικό αθλητισμό στηρίζουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα My market, από το 2019.

Μέσα από τη My Ομάδα, στηρίζουν νέους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν κορυφαίες επιδόσεις και να διακριθούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό με κύριο στόχο το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «έχοντας θέσει ως στρατηγική τους προτεραιότητα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους νέους ανθρώπους, και με σαφή προσήλωση στις αξίες που αναδεικνύονται μέσα από τη μεθοδική και σκληρή δουλειά που απαιτεί ο πρωταθλητισμός, τα My market στηρίζουν την επίπονη και δύσκολη προσπάθεια πέντε νέων αθλητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της φετινής χρονιάς».

Τα μέλη της My Ομάδα, μέχρι σήμερα έχουν κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται και αγωνίζονται και μας έχουν κάνει πολλαπλά υπερήφανους.

Η φετινή #Myomada αποτελείται από τους:

Ανδρέα Βαζαίο – κολύμβηση (μεικτή, ελεύθερο και πεταλούδα)

Κριστιάν Γκολομέεβ – κολύμβηση (ελεύθερο και πεταλούδα)

Άννα Ντουντουνάκη – κολύμβηση (πεταλούδα)

Στέλλα Σμαραγδή  – στίβος (άλμα εις μήκος και εις τριπλούν, κατηγορία αθλητών ΑμΕΑ)

Χρήστο Φραντζεσκάκη – στίβος (σφυροβολία)

Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης, διευθύνων Σύμβουλος της METRO AEBE, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «στα My market έχουμε επιλέξει να στηρίξουμε νέα παιδιά που τιμούν την Ελλάδα, προσπαθούν σκληρά, αγωνίζονται και μας εκπροσωπούν στους στίβους του κλασσικού αθλητισμού. Αυτός ο χώρος μάς έχει περισσότερο ανάγκη και εμείς είμαστε περήφανοι ως υποστηρικτές της προσπάθειάς των πρωταθλητών μας να πετύχουν τους δύσκολους στόχους τους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ