Skip to main content

Τo Halloween επιστρέφει στο Mediterranean Cosmos - Μία spooky και διασκεδαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους

Στην εξωτερική πλατεία του εμπορικού κέντρου, εντυπωσιακοί θεματικοί σταθμοί δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του να μυηθούν στον κόσμο του Halloween

Τo Halloween γιορτάζει το Mediterranean Cosmos από τις 21 έως και τις 30 Οκτωβρίου και περιμένει μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μια spooky και διασκεδαστική εμπειρία.

Στην εξωτερική πλατεία του εμπορικού κέντρου, εντυπωσιακοί θεματικοί σταθμοί δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του να μυηθούν στον κόσμο του Halloween.

Το Pumpkin Carving αποτελεί βασική παράδοση του Halloween. Εδώ, μικροί και μεγάλοι, αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και σκαλίζουν κολοκύθες για να τους δώσουν τη μορφή που επιθυμούν.

Στους σταθμούς του Hair Fear Styling και του Face Painting τα παιδιά μπορούν να μεταμορφωθούν σε Halloween φιγούρες, ενώ στο σταθμό της ζωγραφικής, καλλιτέχνες ζωγραφίζουν τρομακτικές και spooky καρικατούρες των παιδιών.

Η διασκέδαση ολοκληρώνεται με μοναδικές εκδηλώσεις και shows το Σάββατο 21 και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου. Fire shows και ξυλοπόδαροι πλαισιώνουν το Halloween event και προφέρουν στους επισκέπτες του Mediterranean Cosmos ένα ταξίδι στον κόσμο της μαγείας και του μυστήριου.