Skip to main content

Το Mediterranean Cosmos... συνδέεται με το αεροδρόμιο Μακεδονία

Σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων από τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», οι επισκέπτες που καταφτάνουν με το αεροπλάνο στην πόλη, θα μπορούν να επισκεφθούν εύκολα και άνετα το Mediterranean Cosmos

Πιο κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έρχεται το Mediterranean Cosmos καθώς ήδη από τον Ιούλιο η λεωφορειακή γραμμή 79Κ που εκτελεί το δρομολόγιο Αεροδρόμιο-ΙΚΕΑ διέρχεται από το εμπορικό κέντρο.

Σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων από τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», οι επισκέπτες που καταφτάνουν με το αεροπλάνο στην πόλη, θα μπορούν να επισκεφθούν εύκολα και άνετα το Mediterranean Cosmos.

Τα δρομολόγια θα εξυπηρετούν  καθ’ όλη τη θερινή περίοδο, δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες και τους τουρίστες της πόλης να ανακαλύψουν τα 6.000 ελληνικά και international brands, που βρίσκονται διαθέσιμα στα 200 καταστήματα, να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στα καφέ και εστιατόρια του Mediterranean Cosmos, και να διασκεδάσουν στα escape rooms, στα 11-screen multiplex cinemas και τα playgrounds του εμπορικού κέντρου.

Παράλληλα, το Mediterranean Cosmos, μέσα από τις υπηρεσίες που παρέχει, όπως free lockers, δωρεάν σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, εύκολη πρόσβαση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες και δυνατότητα tax free αγορών, κάνει κάθε επίσκεψη μία μοναδική εμπειρία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πλέον, οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης μπορούν να συνδυάσουν το ταξίδι τους με μια ολοκληρωμένη εμπειρία shopping και διασκέδασης στο Mediterranean Cosmos, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα και αγαπημένο προορισμό μικρών και μεγάλων.

Mediterranean Cosmos – Ωράριο Λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-21:00

Σάββατο, 10:00-20:00

Κυριακές & Αργίες κλειστά