Skip to main content

Η αναβάθμιση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης στη συνάντηση Παπαγεωργίου με τη νέα διοίκηση

Συνάντηση εργασίας του συντονιστή του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με τη νέα διοίκηση των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων

Η βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα της Θεσσαλονίκης ήταν το κύριο θέμα στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε ο συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, με τη νέα Διοίκηση των Ε.Α.Κ.Θ.

Ο νέος πρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Βιολιτζής, τον ενημέρωσε για τις προτεραιότητες που έχει θέσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου οι γηπεδικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται υπό την ευθύνη του να καταστούν απολύτως ασφαλείς προς όφελος αθλητών, αθλούμενων και φιλάθλων.

Ο κ. Παπαγεωργίου του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε και σημείωσε ότι η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στην ενδυνάμωση και ενίσχυση κάθε αθλητικής δράσης, συμπεριλαμβανομένων και των αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα αποτελούν την καρδιά του ελληνικού αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, με τη Διοίκηση των Ε.Α.Κ. οικοδομούμε ένα περιβάλλον διαρκούς και αγαστής συνεργασίας προκειμένου μέσα από συνέργειες οι υποδομές τους να είναι σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές.  Άλλωστε, η μετάβαση του ελληνικού αθλητισμού στη νέα εποχή αποτελεί δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία υλοποιείται μέσα από στοχευμένες πολιτικές» σημείωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παπαγεωργίου, υπενθυμίζοντας την πρόσφατη παρουσία του αρμόδιου Υπουργού κ. Βρούτση στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση, πέραν του κ. Βιολιτζή, συμμετείχαν ο Γραμματέας των Ε.Α.Κ.Θ. κ. Ιωάννης Νάτσιος, η Ταμίας κα. Σοφία Αμμανατίδου και ο πολιτικός μηχανικός κ. Χάρης Κόφτης.