Skip to main content

Η ανάρτηση της κόρης του Βασίλη Καρρά λίγο μετά τον θάνατό του

Η Ειρήνη Κεσογλίδου μοιράστηκε, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, μια φωτογραφία με τους δύο στον γάμο της

Χωρίς λόγια, αλλά με μόνο μια φωτογραφία η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη, αποχαιρέτισε τον πατέρα της στο Facebook.

Η Ειρήνη Κεσογλίδου μοιράστηκε, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, μια φωτογραφία τους. Πρόκειται για στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου της, που βρίσκεται στην αγκαλιά του με το νυφικό, και τον κοιτάζει στα μάτια.

Η ανάρτησή της στο Facebook, γέμισε με εκατοντάδες σχόλια από γνωστούς της, που της γράφουν, μεταξύ άλλων: «Είχες έναν σπουδαίο πατέρα και θα είσαι πάντα πολύ περήφανη».

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε το απόγευμα της Κυριακής (24/12). Τον τελευταίο καιρό έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες μέρες είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και νοσηλευόταν. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, κάτι που ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί η σορός του θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ως τη μία το μεσημέρι. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι, όπου και θα γίνει η ταφή του. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.