Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
x

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

Για την συμβολή του στο Ολυμπιακό Κίνημα τα χρόνια της θητείας του βράβευσε η ΔΟΕ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Σε μία σεμνή τελετή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, βράβευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο για την προσφορά του στο Ολυμπιακό Κίνημα.

Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν μεταξύ άλλων, ο αντριπρόεδρος της κυβερνησης, Παναγιώτης Πικραμένος, η υπουργος Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, η Επίτροπος, Μαρία Γκάμπριελ, ο υπουργος Τουρισμού, Θεοχάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο ΓΓ Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο πρόεδρος της ΔΟΑ, Ισίδωρος Κούβελος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

«Κύριε Πρόεδρε σας απονέμουμε την τιμητική αυτή διάκριση, για την συμβολή σας στο Ολυμπιακό Κινημα, αφού όλα αυτά τα χρόνια της θητείας σας, υπηρετήσατε το Ολυμπιακό Πνεύμα. Και είμαστε βέβαιοι, ότι θα παραμείνετε κοντα μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαχ.

«Αναγνωρίζουμε σε εσάς την προσωπικότητα που ηγείται της ΔΟΕ και έναν υπερασπιστή των ιδεωδών του Ολυμπισμού. Είστε ένας μεγάλος φίλος της Ελλάδας. Είναι ανάγκη, στην δύσκολη εποχή που ζούμε, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, να συμβολίζουν το άριστο», ανέφερε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ