Skip to main content

Η ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ εξαγόρασε τις μετοχές του eshop των My market

Η METRO AEBE ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών του ηλεκτρονικού καταστήματος My market και της εταιρείας NET SPIRIT S.A.

Στην πλήρη απορρόφηση των δραστηριοτήτων του eshop.mymarket.gr και της NET SPIRIT προχώρησε η METRO AEBE.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον στρατηγικό της σχεδιασμό, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει περαιτέρω το ηλεκτρονικό της κατάστημα, με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών της. Όπως για παράδειγμα:

1.    Αύξηση κωδικολογίου  ξηρού φορτίου σε όσες περιοχές δεν εξυπηρετούνται από φυσικά καταστήματα, δίνοντας την ευκαιρία σε πελάτες που διαμένουν  ακόμη στα πιο απομακρυσμένα σημεία να έχουν περισσότερες επιλογές.
2.    Εμπλουτισμός του κωδικολογίου και μεγαλύτερη ευελιξία στην ικανοποίηση τοπικών προτιμήσεων των πελατών.
3.    Προσθήκη ειδών που δεν αποτελούν την «κλασσική» γκάμα super market.
4.    Μεγαλύτερη αξιοποίηση καταστημάτων My market με εξάπλωση της διανομής στο σπίτι, αλλά και με την υπηρεσία παραλαβής από κατάστημα σε όσες περιοχές διαθέτουν καταστήματα My market.
5.    Πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων που απολαμβάνουν οι πελάτες των φυσικών καταστημάτων, όπως πληρωμές λογαριασμών τρίτων (ηλεκτρικό ρεύμα, τηλεπικοινωνίες κ.α.)
6.    Βελτίωση αγοραστικής εμπειρίας  με προσωποποιημένες προσφορές και οφέλη για όλους τους «τύπους» πελατών, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.
7.    Βελτίωση πλοήγησης του eshop site και ανανέωση κατηγοριοποιήσεων για ακόμα ευκολότερη και απλούστερη αναζήτηση προϊόντων.
8.    Εμπλουτισμός κωδικών και περιεχομένου σε κατηγορίες που ενισχύουν ακόμα  περισσότερο τη φιλοσοφία των My market για τη σύγχρονη διατροφή, μέσα από τα μυστικά ευζωίας της πλατφόρμας φροντίδας Μάθε Φάε Ζήσε η οποία προσφέρει γνώσεις και ευκαιρίες για βελτίωση της διατροφής , αλλά και για απόλαυση και υγεία στην καθημερινότητά τους.
9.    Αξιοποίηση  των συνεργασιών της εταιρείας με τους προμηθευτές της προς όφελος των καταναλωτών της.