Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
x

Η ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ... ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον εμβολιασμό των νέων η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί η ΝΔ Θεσσαλονίκης αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν για την περίφημη Κάρτα Ελευθερίας που ανακοινώθηκε χθες για τους νέους 18 - 25 που πρόκειται να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν.

«Για πρώτη φορά, επίσημα, ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω και από το πλάι - στα κλεφτά, με τον Τομεάρχη Παιδείας του, κ. Ν. Φίλη, καλεί τους νέους «Να σπεύσουν μαζικά στον εμβολιασμό με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια».

Τόσον καιρό στο ΣΥΡΙΖΑ σιγοσφύριζαν αδιάφορα, αφήνοντας κάτι… πολάκειες κραυγές να δημιουργούν σκηνικό δεισιδαιμονίας και συνομωσιολογίας. Τόσον καιρό ο αγώνας για να τιθασευτεί το θηρίο της πανδημίας δινόταν με απουσία του και πολλές φορές με τροχοπέδη στην προσπάθεια για υγεία και για ελευθερία. Ας είναι. Καλωσορίζουμε τη συμμετοχή στην προσπάθεια, έστω και τώρα, αργά…», σχολιάσει η ΝΔ Θεσσαλονίκης και προσθέτει:

«Ήρθε η Κάρτα Ελευθερίας για να αποτελέσει κίνητρο για τους νέους, να βγουν εφόσον εμβολιαστούν, για τη βόλτα, την εκδρομή, το κέρασμα. Ένα ευχαριστώ είναι, για την ατομική υπευθυνότητα του εμβολιασμού που ελευθερώνει τη διασκέδαση και τη χαρά του Καλοκαιριού.

Για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί στους νέους «πρόσβαση σε πολιτιστικά γεγονότα»: Προφανώς και η Κάρτα Ελευθερίας καλύπτει και πολιτιστικά γεγονότα. Αλλά μην το κάνουμε και όπως ο Δήμαρχος της γνωστής τηλεοπτικής σειράς σε… σίκουελ του χαρούμενου καφενείου!!!!!

Επιλογές και ελευθερία θέλουν οι νέοι, μην κολλάνε κάποιοι με την «καθοδήγηση» από τα παλιά…».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ