Skip to main content

Η προπαγάνδα κατά των συλλαλητηρίων και το μπούλινγκ στη Νοτοπούλου

Δεν γίνεται οι 500.000 λαού που συγκεντρώθηκαν -χωρίς οργανωμένη προετοιμασία- στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου να ήσαν ακροδεξιοί, ούτε παραθρησκευτικοί.

Η "πρώτη φορά Αριστερά", δεν θέλει μετά από τρία χρόνια να καταλάβει, ότι δεν κυβερνιούνται οι χώρες με τις σαχλαμάρες που εκτόξευαν στα μπαράκια, τον ελεύθερο χρόνο μεταξύ καταλήψεων και διαδηλώσεων. Δεν λένε να προσαρμοστούν στην πραγματική κατάσταση, κι επειδή φοβούνται ότι θα δικαιώσουν τον Στουρνάρα, κάνουν τα εντελώς αντίθετα για να μας ξαναστείλουν στον πάτο, όπως το 2015.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά με την αθλιότητα να πρωτοπορεί. Διαβάστε Συριζαίικη προπαγάνδα από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο: «Ακροδεξιές, εθνικιστικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις θα επιχειρήσουν να υπονομεύσουν τις εκδηλώσεις για την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την εκεί παρουσία του πρωθυπουργού».

Όσοι επιχειρούν να σκιάσουν τις εκδηλώσεις των πατριωτών κατά του κατάπτυστου Σχεδίου των Πρεσπών, προφανώς ζουν μέσα στην αθλιότητα και από αυτήν εμπνέονται. Δεν γίνεται οι 500.000 λαού που συγκεντρώθηκαν -χωρίς οργανωμένη προετοιμασία- στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, να ήσαν ακροδεξιοί, ούτε παραθρησκευτικοί, ούτε υποκινούμενοι από ξένες δυνάμεις. Ήσαν απλώς Έλληνες πατριώτες, όρος που οι κομμουνιστές δεν μπορούν να κατανοήσουν.

Με βρίσκει σύμφωνο το χθεσινό σημείωμα του Τασιούλα στην Voria.gr, για το μπούλινγκ που δέχεται η Νοτοπούλου. Ο νυν πρωθυπουργός της Αυστρίας έγινε ΥΠΕΞ στα 27 του χρόνια, και στην ηλικία της Νοτοπούλου πρωθυπουργός. Η σημερινή κυβέρνηση έχει ένα εκατομμύριο μεμπτά, ελλείψει θετικού έργου, ας μη μας παρασύρουν να τα παραβλέπουμε και να ασχολούμαστε με ήσσονα ζητήματα [δηλαδή, η Παπακώστα στο τι είναι καλύτερη από τη Νοτοπούλου, και μέχρι να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ δεν την έκρινε κανείς;]

Μη ξεχνάμε: Εάν εκτονωθεί η κρίση μεταξύ ΗΠΑ-Τουρκίας, και ξαναγυρίσει ο Ερντογάν στο μαντρί, στα ανταλλάγματα που θα πάρει θα είναι και το Κυπριακό, για να ομαλοποιηθούν καλύτερα οι σχέσεις τους; Αυτό έγινε στο παρελθόν, και όχι μόνο μια φορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Κουρδικού Πρακτορείου Ειδήσεων Φιράτ, τα ηγετικά στελέχη του Μετώπου Τουρκομάνων του Ιράκ άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται για το πού πήγαν τα 22 εκατομμύρια δολάρια που έστειλε ο Ερντογάν στο Μέτωπο, για να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών στο Ιράκ. Η σημαντική αποκάλυψη έρχεται από το Κιρκούκ, εξ αιτίας εσωτερικής διαμάχης στους κόλπους του Μετώπου Τουρκομάνων του Ιράκ (ITC).

Ερώτηση: Όταν ο Ερντογάν δίνει στο Κιρκούκ 22 εκατ. δολάρια, στην Θράκη πόσα δίνει; Είχε γραφεί στον θρακιώτικο Τύπο, ότι στις προηγούμενες εκλογές, προκειμένου να πριμοδοτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και έγινε, διατέθηκαν περί τα 100 εκατ. ευρώ μαύρα. Θεωρήθηκε μεγάλο το ποσόν. Όμως, σε σύγκριση με αυτά που έδωσε στους Τουρκομάνους, μάλλον τα 100 δεν είναι μύθος.

Επ’ αυτού, οι Θρακιώτες του Αντιφωνητή, κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση στους τουρκόφρονες, που τ’ αρπάζουν για να βλάπτουν την Ελλάδα. Προτείνουν: «Θέλοντας να συμπαρασταθούμε στην δεινή οικονομική θέση που βρίσκεται η φίλη, σύμμαχος και γείτονα χώρα (…), υποβάλλουμε προς τα τουρκικά προξενεία Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης, την εξής πρότασή μας.

Αφού πληρώνετε ΜΑΥΡΑ εκατοντάδες άτομα, Έλληνες πολίτες, για οποιοδήποτε λόγο (ιμάμηδες, δημοσιογράφους, στελέχη συλλόγων, κομματικά στελέχη κ.α.) και αφού όλοι αυτοί προφανώς δίνουν όρκο αγάπης προς την μητέρα πατρίδα Τουρκία, να αρχίσετε και εσείς να τους πληρώνετε σε τουρκικές λίρες και όχι σε ευρώ! Αγαπάς την Τουρκία κύριε; Απόδειξε το! Όχι μόνο λόγια, έργα!