Skip to main content

Η Protergia έδωσε την ενέργειά της στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η #ProtergiaRunningTeam έτρεξε μαζί με τους χιλιάδες δρομέων, έχοντας ως επικεφαλής τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες Μ.Μπελιμπασάκη, Λ.Αλεξούλη και Σ.Ρήγα

Τη δική της ενέργεια «παρήγαγε» η Protergia στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, χθες Κυριακή, τόσο ως Επίσημος Χορηγός όσο και με τη δική της ομάδα που πήρε μέρος στους αγώνες των 5 και 21 χλμ. Η #ProtergiaRunningTeam έτρεξε μαζί με τους χιλιάδες δρομέων, έχοντας ως επικεφαλής τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες Μαρία Μπελιμπασάκη, Λίλλη Αλεξούλη και Σοφία Ρήγα.

Στον χθεσινό αγώνα δρόμου, στον οποίον συμμετείχαν χιλιάδες δρομείς, ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων ένωσαν τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους, συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο ένα μαζικό αθλητικό γεγονός στο κέντρο της πόλης  που στέφθηκε από επιτυχία, τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση.

Στο περίπτερό της στο Σύνταγμα, η Protergia φιλοξένησε τους δρομείς αλλά και τους επισκέπτες, γεμίζοντάς τους... ενέργεια και δώρα. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η ασημένια πρωταθλήτρια της Ευρώπης στα 400 μέτρα Μαρία Μπελιμπασάκη, μαζί με τη μαραθωνοδρόμο Σοφία Ρήγα, προετοίμασαν τους δρομείς για τον αγώνα με διατάσεις, για να σημειώσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, ενώ, αμέσως μετά το τρέξιμο, ένας δροσιστικός φυσικός χυμός περίμενε τους δρομείς για να τους αναζωογονήσει.

«Με την #ProtergiaRunningTeam προσπαθήσαμε και φέτος να δώσουμε τη δική μας ενέργεια σε ένα αθλητικό γεγονός που και φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Είναι αισιόδοξο που τόσοι άνθρωποι επιλέγουν να τρέχουν και να έχουν βάλει στη ζωή τους την άσκηση», είπε, ιδιαίτερα χαρούμενη, η Μαρία Μπελιμπασάκη.

Η Σοφία Ρήγα, από την πλευρά της, σημείωσε ότι είναι σημαντικό να στηρίζονται αθλητικές οργανώσεις όπως ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που είμαι μέλος της #ProtergiaRunningTeam. Η Protergia ως Επίσημος Χορηγός τον ΣΕΓΑΣ και των ενεργειών του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να βάλουν τον αθλητισμό και το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι και εταιρείες που μας βοηθούν να κάνουμε πράξη τις επιλογές μας, καθώς ο αθλητισμός χρειάζεται στήριξη και ενέργεια», τόνισε.