Skip to main content

Upd: Διευκρίνιση Ryanair για τη διακοπή σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Αθήνας

Η τελευταία πτήση της Ryanair θα πραγματοποιηθεί από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019, με ώρα αναχώρησης 20:05

Σε διακοπή της σύνδεσης Θεσσαλονίκη - Αθήνα και αντίστροφα προχωρά από την 1η Απριλίου η ιρλανδική low-cost αεροπορική εταιρεία, Ryanair.

Όπως σημείωσε ο sales & marketing της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νίκος Λάρδης στη Voria.gr, η πρωινή δημοσίευση που αποτέλεσε την πηγή για την αναπαραγωγή της είδησης δεν έγινε από την εταιρεία αλλά αναρτήθηκε σε μία από τις fanpage για τη Ryanair στο Faceboook.

Η σημερινή δημοσίευση στη fanpage απλώς επιβεβαιώνει την προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρείας για το θερινό πρόγραμμα στις οποίες δεν είχε συμπεριληφθεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Όπως αναφέρει κ. Λάρδης, στον αντίποδα της διακοπής του Αθήνα - Θεσσαλονίκη, η Ryanair αυξάνει το πτητικό της πρόγραμμα στο εξωτερικό κατά 10%, φθάνοντας τις 330 πτήσεις από και προς την Ελλάδα εβδομαδιαίως.

Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969.  Η πώληση των εισιτηρίων, σύμφωνα με την εταιρεία, έχει διακοπεί.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία θα διατηρήσει τελικά για τη θερινή περίοδο το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Χανιά.

 

Πρώτη ενημέρωση: 09:45