Skip to main content

Ryanair: Οι νέοι προορισμοί από Θεσσαλονίκη για το καλοκαίρι του 2020

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα τους προορισμούς της για το καλοκαίρι του 2020 - Προσφορά για εκπτωτικό εισιτήριο

Το πρόγραμμα των νέων προορισμών από και προς Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2020 ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair.

Αμμάν, Μπορντό και Πράγα θα είναι οι νέοι προορισμοί που θα εξυπηρετούνται από τη Θεσσαλονίκη, με την αεροπορική εταιρεία να βάζει δύο δρομολόγια την εβδομάδα για κάθε μία από τις τρεις αυτές πόλεις.

Ένα δρομολόγιο την εβδομάδα για Βουδαπέστη θα εκτελείται από την Καβάλα, ενώ η Αθήνα συνδέεται αεροπορικώς με Μπαρτσελόνα (3 δρομολόγια κάθε εβδομάδα), Μαδρίτη (4), Νυρεμβέργη (2) και Τουλούζη (2).

Τα Χανιά θα εξυπηρετούν δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα προς Μασσαλία, η Κεφαλονιά δύο πτήσεις προς Μπολόνια και μία προς Φρανκφούρτη, η Καλαμάτα δύο πτήσεις προς Γκντανσκ και μία προς Μιλάνο και η Ρόδος δύο προς Πράγα.

Για να γιορτάσει το νέο της πρόγραμμα η Ryanair ανακοινώνει εκπτωτικά εισιτήρια από 16,99 ευρώ για ένα ταξίδι που θα λάβει χώρα μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 σε οποιονδήποτε προορισμό. Για να κλειδώσουν την προσφορά οι καταναλωτές πρέπει να κλείσουν το εισιτήριο μέχρι την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.