Skip to main content

Η Τούνμπεργκ τρολάρει τον Τέιτ για τη σύλληψή του: «Αυτά παθαίνεις όταν δεν ανακυκλώνεις τα κουτιά πίτσας»

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ανήρτησε τη δημοσίευση τρολάροντας influencer που συνελήφθη στη Ρουμανία για sex trafficking.

Συνεχίζει να… τρολάρει τον influencer, Άντριου Τέιτ, η ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία αυτή τη φορά αποφάσισε να ασχοληθεί με τη σύλληψή του στη Ρουμανία για sex trafficking.

Διαβάστε σχετικά - Συνελήφθη για sex trafficking ο influencer Άντριου Τέιτ - Πώς μία... πίτσα και η κόντρα με την Τούνμπεργκ οδήγησαν στον εντοπισμό του

Η Τούνμπεργκ έγραψε στο Twitter: «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις τα κουτιά της πίτσας σου» αναφερόμενη στις πληροφορίες ότι η αστυνομία που αναζητούσε τον Τέιτ, έμαθε ότι βρίσκεται στο Βουκουρέστι, λόγω μίας πίτσας που εμφάνισε σε βίντεό του, στο οποίο εξαπέλυσε επίθεση κατά της νεαρής ακτιβίστριας.

 

Σύμφωνα με τον Independent, η σύλληψη ενδέχεται να μην είχε γίνει ποτέ, αν δεν είχε αναρτήσει στο Twitter το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο τα έβαζε με τη Γκρέτα Τούνμπεργκ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ρουμανική αστυνομία περίμενε για εννέα μήνες να επιστρέψουν τα αδέρφια Τέιτ στη Ρουμανία και τον εντόπισε μετά από αναρτήσεις του στα social media.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο πρώην μποξέρ μοιράστηκε μια φωτογραφία του που στεκόταν δίπλα σε μια Bugatti και ισχυρίστηκε ότι είχε 33 αυτοκίνητα. Την επόμενη ημέρα, η ακτιβίστρια απάντησε με ένα δικό της tweet, απαντώντας: «Ναι, παρακαλώ διαφωτίστε με. στείλτε μου email στο smalldi***energy@getalife.com».