Skip to main content

Η Βούλα των ρεκόρ: 41.761 σταυρούς στη Θεσσαλονίκη

Η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου έπιασε εξωφρενικό αριθμό ψήφων στις περιφερειακές εκλογές. Έσπασε όλα τα κοντέρ των προτιμήσεων των Θεσσαλονικιών

Σαρωτική ήταν η συγκομιδή σταυρών για την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, στις περιφερειακές εκλογές.

Η κ. Πατουλίδου έσπασε όλα τα κοντέρ των προτιμήσεων των Θεσσαλονικιών, καθώς συγκέντρωσε 41.761 σταυρούς, αποδεικνύοντας ότι είναι το ισχυρότερο brand name στην παράταξη «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα. Και ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται, καθώς θύμισε και εκλογικά τις επιδόσεις της στον αθλητισμό.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι και στους 14 Δήμους της Θεσσαλονίκης η κ. Πατουλίδου ήταν ανάμεσα στους πρώτους πέντε σε σταυρούς υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, με εξαίρεση το Δήμο Λαγκαδά, όπου ήταν έβδομη.

Χαρακτηριστικά, ήταν πρώτη σε σταυρούς στους δήμους Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κορδελιού – Ευόσμου και Νεάπολης – Συκεών. Δεύτερη σε σταυρούς ήταν στους Δήμους Θερμαϊκού, Παύλου Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη και Ωραιοκάστρου. Τέταρτη στο Δήμο Χαλκηδόνας και πέμπτη στο Δήμο Βόλβης.

Μόνο στον κεντρικό Δήμο της Θεσσαλονίκης η κ. Πατουλίδου πήρε πάνω από 13.000 σταυρούς. Στις περιοχές μάλιστα που βγήκε πρώτη έχει τεράστια διαφορά σε ψήφους από τον δεύτερο υποψήφιο.