Skip to main content

Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες ΠΑΟΚ: Έχουμε μακρύ δρόμο και θα είμαι συνεχώς δίπλα σας - Μαέστρος ο Ραζβάν

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στα στελέχη της ομάδας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και τους συνεχάρη για τα επιτεύγματα σε Ευρώπη και Ελλάδα

Σε εγκάρδιο και εορταστικό κλίμα, σύμφωνα με τον Δικέφαλο, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνομιλία του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και του γιου του Γιώργου με τους παίχτες, την τεχνική ηγεσία και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο κ. Σαββίδης ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, συνεχάρη την ομάδα για τα επιτεύγματα στην Ευρώπη και την εικόνα στο πρωτάθλημα, αλλά ζήτησε τη μέγιστη συγκέντρωση και προσοχή στη συνέχεια:

«Δεν θα αλλάξουμε λογική. Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός και έτσι θα το αντιμετωπίζουμε. Έχουμε μακρύ δρόμο και θα είμαι συνεχώς δίπλα σας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μη χάσετε το πνεύμα που σας έχει φέρει ως εδώ. Όπως στο βίντεο των Χριστουγέννων, ο καθένας έχει τον ρόλο του, ο μαέστρος είναι ο Ραζβάν και όσοι δουλεύουν πίσω από τις κάμερες έχουμε επίσης μεγάλη ευθύνη. Όταν όλα λειτουργούν σωστά, αρμονικά και με σεβασμό του ενός στον άλλον, έρχονται ιστορικές στιγμές. Και σας εύχομαι να συνεχίσετε να γράφετε τέτοιες σελίδες στο βιβλίο του ΠΑΟΚ», τόνιζε ο Ιβάν Σαββίδης.

Εκ μέρους της ομάδας, στον πρόεδρο ευχήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου που τον ευχαρίστησε για όλη τη στήριξη και υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν δουλέψει σκληρά και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους μέχρι τώρα, αλλά η δουλειά πρέπει και θα γίνει περισσότερη, προκειμένου και μετά τις γιορτές η εικόνα της ομάδας να βελτιώνεται για τη δύσκολη συνέχεια.