Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΥΦΥΠ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

Η Επιτροπή Εργασίας θα φροντίζει για την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης οποιουδήποτε οργανωτικού θέματος των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Τη σύσταση τετραμελούς Επιτροπής Εργασίας, με σκοπό την παρακολούθηση, την αξιολόγηση και τον συντονισμό του έργου των διοικήσεων όλων των εποπτευόμενων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού Αττικής, αποφάσισε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η Επιτροπή Εργασίας θα φροντίζει για την προαγωγή και ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης, εκμετάλλευσης, ασφαλούς λειτουργίας και αντιμετώπισης οποιουδήποτε εν γένει οργανωτικού θέματος των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επικεφαλής της Επιτροπής Εργασίας ορίζεται ο Κωνσταντίνος Χαλιορής, οικονομολόγος και Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», ενώ ως μέλη θα συμμετέχουν οι πρόεδροι των Διοικητικών Συμβουλίων του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ, καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Η Επιτροπή Εργασίας δύναται να χρησιμοποιεί τις δομές και το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διευκόλυνση του έργου της και σύμφωνα με τις ανάγκες της, ενώ για τις εργασίες της δεν θα καταβληθεί αποζημίωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ