Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ 2020 ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σύμφωνα με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, έως το 2024 πρόκειται να διατεθούν κεφάλαια που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ για επενδύσεις δικτύου στον δήμο Μετεώρων

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής, Λεωνίδας Μπακούρας, η Διευθύντρια Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία, Ευθυμία Καλογήρου και τα στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τον Δήμαρχο Μετεώρων, Θοδωρή Αλέκο και τα μέλη της δημοτικής αρχής.

Στο πλαίσιο αυτής, όπως αναφέρετια στη σχετική ανακοίνωση, ο Γενικός Διευθυντής επιβεβαίωσε την απόλυτη τήρηση του προγραμματισμού της για την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου εντός του 2020, όπως προβλέπεται στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2020 - 2024. Σύμφωνα με το 5ετές Πρόγραμμα, έως το 2024 πρόκειται να διατεθούν κεφάλαια που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ για επενδύσεις δικτύου στον δήμο Μετεώρων. Παράλληλα τόνισε ότι «προτεραιότητα της Εταιρείας είναι πάντα η απρόσκοπτη ανάπτυξη δικτύου διανομής για την ασφαλή και αδιάλειπτη διανομή φυσικού αερίου προς όφελος των καταναλωτών».

Ο δήμαρχος Μετεώρων, αναφέρεται στην ίδια ενημέρωση, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στους πολίτες και την άριστη συνεργασία που διατηρεί η Εταιρεία με την τοπική αρχή. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι δρομολογούνται οι ενέργειες για την ενεργοποίηση του συνόλου των 12 δημοτικών κτηρίων. Τέλος, αναγνώρισε τα οφέλη που προκύπτουν από την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού επενδυτικού προγράμματος, σε οικονομικό αλλά και περιβαλλοντικό επίπεδο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ