Skip to main content

ΗΠΑ: Τουρίστρια από τη Σιγκαπούρη έπεσε από γκρεμό σε πάρκο και σκοτώθηκε (vid)

Έπεσε από γκρεμό περίπου 70 μέτρων στο Minnewaska State Park της Νέας Υόρκης

Τουρίστρια από τη Σιγκαπούρη φέρεται να έχει χάσει τη ζωή της, καθώς όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης έπεσε από γκρεμό περίπου 70 μέτρων στο Minnewaska State Park της Νέας Υόρκης.

Η Nur Aisyah Binte MD Akbar είχε κάνει πεζοπορία στο Beacon Hill Trail με τον σύζυγό της, Abdul Rauf Bin Mohd Said, όταν σταμάτησαν για να βγάλουν φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού. Εκεί έχασε τα πατήματά της, όπως ανέφερε η Πολιτειακή Αστυνομία της Νέας Υόρκης σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο σύζυγος της τουρίστριας από τη Σιγκαπούρη σε μία συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε τα βίντεο από τις προσπάθειες της αστυνομίας και των ειδικών μονάδων της Νέας Υόρκης για τη διάσωση της γυναίκας του.

 

Το τμήμα ανέφερε ότι ο σύζυγός της, 41 ετών, κάλεσε το 911, και αστυνομικοί της Πολιτειακής Αστυνομίας του Έλενβιλ έσπευσαν στην περιοχή περίπου στις 1:06 μ.μ.. Η αστυνομία του NYS Park, το προσωπικό λειτουργίας του πάρκου και οι δασοφύλακες του NYS DEC ανταποκρίθηκαν επίσης στο συμβάν, μαζί με «άτομα της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η αερομεταφορά της Πολιτειακής Αστυνομίας της Νέας Υόρκης βοήθησε στην ανέλκυση της Binte MD Akbar, 39 ετών, από την περιοχή και μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Ellenville, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

Ενώ το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση, ο Bin Mohd Said μοιράστηκε την ανάμνησή του για το τι συνέβη σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook που περιλάμβανε και ένα βίντεο από την πεζοπορία τους.