Skip to main content

Υπέγραψε για 2.5 χρόνια στον Άρη ο Μπρούνο Φελίπε

Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε για 2.5 χρόνια στους κιτρινόμαυρους - Ο Άρης ήθελε τον παίκτη από το περασμένο καλοκαίρι αλλά η μεταγραφή δεν είχε προχωρήσει.

Στο δυναμικό του Άρη ανήκει από το βράδυ της Δευτέρας ο Μπρούνο, ο οποίος αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι κιτρινόμαυροι για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Ο Άρης ήθελε τον παίκτη από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή δεν είχε προχωρήσει. Ο Μπρούνο δεν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς και έμεινε ελεύθερος,με αποτέλεσμα να έρθει σε συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους την Κυριακή (31/01) και μία ημέρα μετά να βάλει την υπογραφή του έως τον Ιούνιο του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Bruno Felipe Souza Da Silva, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1994 στο Sao Paulo και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με την ομάδα μας, έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Ατρομήτου, της Austria Lustenau και της LASK.

Bruno Felipe, η οικογένεια του ΑΡΗ σε καλωσορίζει και σου εύχεται δύναμη, υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!»