Skip to main content

Πλώρη για το Χρηματιστήριο Αθηνών βάζει η Interlife

Είναι εισηγμένη στη Ν.Ε.Α. του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου - Μετά την εισαγωγή της και στο ΧΑ, η μετοχή της θα διαπραγματεύεται ταυτόχρονα και στα δύο

Μετά από σειρά εταιρειών που αποχώρησαν από το ΧΑΑ, σύντομα το Χρηματιστήριο αναμένεται να υποδεχθεί μία βορειοελλαδική εταιρεία, συνεχίζοντας, έστω και μετ' εμποδίων, τον κύκλο των νέων εισαγωγών.

Ο λόγος για την Interlife, που έλαβε το πράσινο φως από τη διοίκηση του ομίλου και ξεκινά τη δρομολόγηση των διαδικασιών για την εισαγωγή της στο ΧΑΑ.

Η σχετική απόφαση για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ελήφθη ομόφωνα στη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της Interlife που πραγματοποιήθηκε, χθες, παρουσία ισχυρής πλειοψηφίας, στην έδρα της εταιρείας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Όπως εξηγεί μιλώντας στη Voria.gr o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Βοτσαρίδης, η Interlife είναι από το 2012 εισηγμένη στη Ν.Ε.Α. του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

«Μετά την εισαγωγή της και στο ΧΑΑ, η μετοχή της εταιρίας θα διαπραγματεύεται ταυτόχρονα και στα δύο Χρηματιστήρια» αναφέρει ο κ. Βοτσαρίδης υπογραμμίζοντας πως η Interlife δεν χρειάζεται άντληση κεφαλαίων. «Με την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, εκτιμούμε πως στο πρώτο τρίμηνο του 2019 θα κατατεθεί ο φάκελος της εταιρείας στο ΧΑΑ. Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος και για τον σχετικό έλεγχο» εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Interlife, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την εμφάνιση της εταιρείας στα ταμπλό του Χρηματιστηρίου.

Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο η επόμενη χρονιά, θα είναι χρονιά εξελίξεων για την εταιρεία που αναμένεται να επανακάμψει στο χώρο των ακινήτων, που έχει παρουσία επί σειρά ετών.