Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
x

IΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα συνεδριάσει σε χώρο, εκτός της έδρας της ΕΟΕ στην Αθήνα

Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συνεδριάσει σε χώρο, εκτός της έδρας της ΕΟΕ στην Αθήνα η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση θα διεξαχθεί αύριο, Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στο Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης, σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού καθώς η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να στείλει μήνυμα αθλητικής αποκέντρωσης και στήριξης των αθλητών και αθλητριών εκτός Αθηνών, ενώ θα ληφθούν και συγκεκριμένες αποφάσεις για την αποτελεσματικότερη αποκέντρωση του ελληνικού αθλητισμού και τη συμβολή της ΕΟΕ προς την κατεύθυνση αυτή.

Πριν από τη συνεδρίαση, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο, για την ανακοίνωση ίδρυσης Γραφείου Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας στην έδρα του Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia Θεσσαλονίκης.

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής της Ολομέλειας, πριν από την έναρξή της θα δοθούν και οι αναμνηστικές καρφίτσες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, στους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018.

Tα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ με την ευκαιρία της παρουσίας τους στη Θεσσαλονίκη, θα ξεναγηθούν στη μόνιμη έκθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia Θεσσαλονίκης αλλά και στην περιοδική έκθεση Σύρων καλλιτεχνών «Untold stories» που φιλοξενείται στον ίδιο χώρο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ