Skip to main content

Καμμένος: Στόχος μου η εξάλειψη του αντισημιτισμού

Ο νέος αντιπρόεδρος της Βουλής ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν καταδικάζοντας τις θέσεις που εκφράζουν τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία

Σε διαβεβαιώσεις πως θα ασκήσει τα καθήκοντά του «με γνώμονα τις αρχές της Δημοκρατίας, τους Κανόνες Δικαίου και της Ισονομίας όπως εκφράζονται μέσα στο Σύνταγμα της Ελλάδος» προχώρησε ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο νέος αντιπρόεδρος της Βουλής ευχαρίστησε παράλληλα όλους τους βουλευτές που τον ψήφισαν καταδικάζοντας τις θέσεις που εκφράζουν τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία:

«Στα πλαίσια της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, αλλά και του προσωπικού μου ήθους, είναι αυτονόητο, ότι δεν χωρούν και είναι απόλυτα καταδικαστέες τόσο οι ομιλίες μίσους όσο και οι θέσεις που εκφράζουν τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία ενώ θα απομονώσω φαινόμενα που εκφράζουν ακραίες και εθνικά επιζήμιες θέσεις. Τέλος, καταδικάζω επίσημα και απερίφραστα τον αντισημιτισμό και δεσμεύομαι κατά τη διάρκεια της θητείας μου να εργαστώ επίμονα και αυστηρά για την εξάλειψη αυτού του φαινομένου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.